bazresiasnafisf.ir

آیا می دانید ...؟ : جبران خسارات وارد شده به واحد صنفی در اثر تعطیل غیرموجه با مجوز اتحادیه یا مراجع دیگر، به استناد نظر کمیسیون نظارت، برعهده دستور دهنده است.

پیام تبریک دکتر جواد محمدی فشارکی، مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان اصفهان به ریاست جدید اتاق اصناف مرکز استان

 

پیام تبریک دکتر جواد محمدی فشارکی، مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان اصفهان
بسم‌الله الرحمن الرحیم
تحول در مسئولیت‌های مدیریتی، فرصتی ارزشمند برای تداوم خدمت، بهره‌گیری از ظرفیت‌های نو و ارتقای هم‌افزایی در مسیر پیشرفت و تعالی است.
بدینوسیله، انتصاب شایسته جناب آقای مهندس عباس سلطانی به سمت ریاست اتاق اصناف مرکز استان اصفهان را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. بی‌تردید، تجربه، تعهد و شناخت ایشان از مسائل و ظرفیت‌های حوزه اصناف، زمینه‌ساز تقویت تعامل، همدلی و پیشبرد اهداف اقتصادی و صنفی استان خواهد بود. از خداوند متعال، توفیق روزافزون ایشان را در خدمت به جامعه بزرگ اصناف و اعتلای بازار استان اصفهان مسئلت دارم.
همچنین برخود لازم می‌دانم از تلاش‌های بی وقفه جناب آقای مهندس نمکی‌زاده در دوران تصدی ریاست اتاق اصناف مرکز استان اصفهان، صمیمانه قدردانی و تشکر نمایم.

. جواد محمدی فشارکی
مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان اصفهان

برگزاری نشست مشترک مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان اصفهان با رؤسای اتاق‌های اصناف کشاورزی استان و شهرستان اصفهان

 

برگزاری نشست مشترک مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان اصفهان با رؤسای اتاق‌های اصناف کشاورزی استان و شهرستان اصفهان

در راستای حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و بررسی راهکارهای رفع موانع پیش‌روی این حوزه، نشست مشترکی با حضور دکتر جواد محمدی فشارکی، مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان اصفهان، و رؤسای اتاق‌های اصناف کشاورزی استان و شهرستان برگزار شد.

در این جلسه، مهم‌ترین مسائل و چالش‌های بخش کشاورزی، راهکارهای حمایت از کشاورزان، ساماندهی فرآیند عرضه محصولات، کاهش واسطه‌گری، صیانت از حقوق تولیدکنندگان و ارتقای تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های صنفی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر محمدی فشارکی در این نشست با تأکید بر نقش راهبردی کشاورزان در تأمین امنیت غذایی کشور، اظهار داشت: «حمایت از کشاورزان و رفع مشکلات آنان، از اولویت‌های مهم قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان است و با هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول و بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های صنفی، می‌توان بستر مناسبی برای حمایت از تولید و ایجاد ثبات در بازار محصولات کشاورزی فراهم کرد.»

در پایان این نشست، بر استمرار جلسات تخصصی، پیگیری مصوبات و تقویت همکاری میان قرارگاه، اتاق‌های اصناف کشاورزی و سایر دستگاه‌های مرتبط به منظور حمایت مؤثر از کشاورزان و توسعه پایدار بخش کشاورزی تأکید شد.

دیدار رئیس و اعضای هیئت مدیره اتحادیه صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات رایانه‌ای اصفهان با مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان

دیدار رئیس و اعضای هیئت مدیره اتحادیه صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات رایانه‌ای اصفهان با مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان.
بیان مسائل صنفی، همچنین تعامل و تبادل نظر پیرامون رفع موضوعات و مشکلات کسبه‌ و اتحادیه مربوطه، از مواردی بود که در این دیدار مطرح و راهکارهایی ارائه گردید.

اهدای خون توسط بازرسان قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان

همزمان با گرامیداشت نهم مردادماه روز ملی اهدای خون و در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، مسئول قرارگاه متمرکز و یکپارچه نظارت و بازرسی بازار استان اصفهان، به همراه جمعی از بازرسان این قرارگاه با حضور در پایگاه مرکزی انتقال خون اصفهان، در یک اقدام خیرخواهانه، با هدف بالا بردن روحیه ایثار و از خودگذشتگی و رسیدن به اجر و ثواب اخروی، به صورت داوطلبانه خون خود را جهت کمک به بیماران نیازمند اهدا نمودند و با این اقدام خود ضمن تأکید بر اشاعه این فرهنگ زیبا، سلامتی را برای خود و دیگران به ارمغان آوردند.
دکتر محمدی فشارکی در حاشیه این برنامه، اهدای خون را جلوه‌ای ارزشمند از مسئولیت‌پذیری اجتماعی، همدلی و نوع‌دوستی دانست و اظهار کرد: مشارکت در این اقدام خداپسندانه، به‌ویژه در آستانه اربعین حسینی که روحیه ایثار و خدمت به همنوع بیش از پیش جلوه‌گر می‌شود، می‌تواند نقش مهمی در تأمین نیاز مراکز درمانی و نجات جان بیماران ایفا کند.
وی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه سازمان انتقال خون استان و اهداءکنندگان مستمر خون، از شهروندان نیک‌اندیش دعوت کرد تا با حضور در مراکز اهدای خون، در این حرکت انسان‌دوستانه مشارکت کرده و در تأمین ذخایر خونی مورد نیاز بیماران سهیم باشند.