ممنوعیت فعالیت اتباع غیر مجاز در واحدهای صنفی و پیگرد قانونی کارفرمایان متخلف
- توضیحات
- دسته: اخبار کل
- منتشر شده در 26 شهریور 1403
- بازدید: 861
ممنوعیت فعالیت اتباع غیر مجاز در واحدهای صنفی و پیگرد قانونی کارفرمایان متخلف
به گزارش روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان علیرغم تلاش های بی وقفه دستگاههای نظارتی در راستای کنترل و سختگیری بر مرزها، اشتغال اتباع بیگانه غیرمجاز در سال های اخیر به یکی از چالشهای اساسی بازار کار ایران تبدیل شده و پیامدها و ناهنجاریهای متعددی را به همراه داشته است.
در این راستا مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان با تاکید بر اهمیت موضوع بیان داشت: اتباع کشورهای مختلف بیش از نیم قرن است که در کشور ما زندگی میکنند و هیچ کشوری به اندازه ایران نسبت به اتباع بیگانه چنین نگاه مثبت و همدلانه ای نداشته است.
محمدی فشارکی با اشاره به نقاط اشتراک فرهنگی، زبانی و دینی میان ملت ایران و مردم افغانستان، افزود: این اشتراکات بویژه در دوران بحران و جنگ زمینه ساز همزیستی مسالمت آمیز میان دو کشور بوده است، اما اکنون که افغانستان به ثبات نسبی دست یافته، ضروری است شرایطی فراهم گردد که این عزیزان به وطن خود بازگردند.
وی در ادامه گفت: متاسفانه شمار زیادی از فرصت های شغلی که می تواند در اختیار جویندگان کار ایرانی قرار گیرد به وسیلۀ اتباع بیگانۀ غیرمجاز اشغال شده است، از اینرو بکارگیری این افراد به هر عنوان در واحدهای صنفی به شدت ممنوع بوده و با کارفرمایان متخلف برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
جواد محمدی فشارکی تاکید کرد: در شرایط کنونی که میتوان از ظرفیت های فارغ التحصیلان و افراد جویای کار داخلی بهره برداری کرد، شایسته نیست کارفرمایان سودجو تنها به منظور فرار از پرداخت حق بیمه و ارائۀ دستمزد پایین، نیروی کار خارجی غیر مجاز را به خدمت بگیرند.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان در پایان خاطرنشان کرد: تیمهای بازرسی و نظارت اصناف استان به بازرسی از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی خواهند پرداخت و متصدیان این واحدها موظف اند ضمن تسویه حساب با اتباع غیر مجاز، از بکارگیری آنها در محل کسب خودداری نمایند؛ چرا که طبق قانون، کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به کار میگیرند، مرتکب تخلف شده و برابر ضوابط قانونی با آنان برخورد خواهد شد.
وجود قفسههای تبلیغاتی سیگار در مغازهها ممنوع است / برخورد بازرسان اصناف استان با فروشگاه های تبلیغ کنندۀ کالاهای دخانی
- توضیحات
- دسته: اخبار کل
- منتشر شده در 12 خرداد 1403
- بازدید: 2043
وجود قفسههای تبلیغاتی سیگار در مغازهها ممنوع است / برخورد بازرسان اصناف استان با فروشگاه های تبلیغ کنندۀ کالاهای دخانی
به گزارش روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان، استفاده از تابلوهای تبلیغاتی (استند) عرضه سیگار و دخانیات در مراکز فروش و عرضه مواد غذایی ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی می شود.
برهمین اساس مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان گفت: مراکز و فروشگاه های تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی محل خدمت رسانی به جامعه هستند و وقتی کالای آسیب رسان با هدف سود اقتصادی به مردم عرضه میشود، به سلامت جامعه صدمه وارد میشود به نحوی که در حوزۀ کالاهای دخانی، شركت های مربوطه با درج كلماتی مانند لاغركننده، خنك كننده، ملایم، مخصوص خانم ها، طعم های گوناگون میوه ها و دیگر واژه های بی اساس، جوانان را به سمت استعمال این کالاها جذب و از این راه به سودهای کلان دست پیدا می كنند.
جواد محمدی فشارکی ادامه داد: بسیاری از افراد بر این باورند كه کالاهای دخانی در رسانه ها تبلیغی ندارند اما شركت های عرضه کنندۀ این محصولات بصورت غیرمستقیم و با استفاده از روش های متعدد و جذاب اقدام به تبلیغات پنهان این کالاهای مضر می پردازند به طوری که متاسفانه امروزه در اکثر مغازههای کوچک و بزرگ میتوان استندهای سیگار و تنباکو را که در رنگها و طرحهای مختلف و جذاب طراحی شده اند را مشاهده کرد.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان با بیان اینکه فرهنگ سازی و اقناع عمومی برای مصرف نکردن این محصولات به دلیل ابتلا شدن افراد به انواع بیماری ها امری ضروری است، بیان داشت:
در کنار سایر ماموریت های بازرسان اصناف استان؛ یکی از مواردی که در حوزه دخانیات در دستور کار بازرسان قرار دارد، برخورد با واحدهای صنفی است که کالاهای دخانی را در ویترین یا استند فروشگاه قرار میدهند به طوری که این امر باعث تبلیغات میشود و در صورت مشاهده طبق قانون و به طور جدی با متصدی واحد صنفی برخورد لازم خواهد شد؛ از این رو کلیۀ متصدیان واحدهای صنفی عرضه کننده دخانیات موظف اند استندها، پوسترها و هر نوع تبلیغات بصری و محیطی که باعث ترغیب استعمال کالاهای دخانی میشود را در معرض دید مشتریان قرار ندهند.
محمدی فشارکی در پایان با امعان اینكه والدین سیگاری تاثیر بسزایی روی فرزندان خود در گرایش به مصرف دخانیات دارند افزود: بالا بردن دانش، آگاهی و تقویت مهارت های لازم برای خانواده ها، یکی از راهكارهای مقابله با ترفندهای فروش صنایع دخانی بوده که تشویق و تشجیع عدم استعمال دخانیات را در بین اعضای خانواده رقم خواهد زد.
عدم ثبت کالا در سامانه جامع انبارها تخلف است
- توضیحات
- دسته: اخبار کل
- منتشر شده در 18 ارديبهشت 1403
- بازدید: 2796
عدم ثبت کالا در سامانه جامع انبارها تخلف است
چنانچه کالایی در انباری پیدا شود که در سامانه انبارها ثبت نشده باشد، بر اساس مصادیق آن طبق مفاد قانون احتکار و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مورد برخورد قرار میگیرد.
چنانچه کالایی در انباری پیدا شود که در سامانه جامع انبارها ثبت نشده باشد بر اساس مصادیق و موارد آن مشمول ماده ۶ مکرر و تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با آنها برخورد صورت میگیرد.
همه تجار، کسبه، کارخانهها، واحدهای تولیدی و بازرگانان واردکننده کالا ضمن آشنایی کامل با سامانه انبارها، انبارهای خود را نیز در این سامانه ثبت نموده اند و چنانچه فردی انبار خود را در سامانه ثبت نکرده باشد به دلیل نا آگاهی وی نسبت به قوانین نیست؛ بلکه قصد فرار از اجرای آن است.
با هدف ثبت آنی انبارها و کلیه مراکز نگهداری کالا توسط صاحبان کالا در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا، ارئه هرگونه خدمات به اشخاص حقیقی و حقوقی منوط به اجرای قانون و مقررات مربوط به سامانه جامع انبارها می باشد.