برگزاری جلسه درخصوص بررسی نرخنامه اتحادیه صنف رستوران و نرخ گزاری و تعدیل کالاهای پروتئینی (گوشت و تخم مرغ) از اتحادیه صنف مواد پروتئینی و تولید کنندگان تخم مرغ

در تاریخ 98/09/04 برگزاری جلسه درخصوص بررسی نرخنامه اتحادیه صنف رستوران و نرخ گزاری و تعدیل کالاهای پروتئینی (گوشت و تخم مرغ) از اتحادیه صنف مواد پروتئینی و تولید کنندگان تخم مرغ، با حضور بازرسان اصناف شهرستان کاشان از استان اصفهان به همراه کارشناس اداره صمت و نمایندگان اتحادیه های مذکور برگزار گردید.

هرگونه کپی برداری فقط با قید منبع مجاز می باشد.